No one ever won a chess game by betting on each move. Sometimes you have to move backward to get a step forward.

Wednesday, 14 September 2011

tidak ku sangka.HoHOOO!

aku igt perasaan hanya untuk yg IKLAS menerimanya.. tapi d'permainkan. bodoh betul! kenapa la ak jd benci sgt pada prasaan yg paling lemah ak nk control.. stop! menjaga hati orang wahai syaiful nizam. kau d'main2kan sahaja.. buang la sifat lemah kau!(evil) jika kau benar dengan keiklasan kau. satu hari nanti kau ada jawapannya sendiri kenapa kau lemah dengan perasaan kau.(angel). damnn! keliru sekejap.hoOOO! (evil) kau tak rasa rugi ka dyeowg buang keiklasan kau mcm tu sahaja. (angel) one day dyeowg akan rasa mcm mana kau rasa. biarkn sahaja mereka suka apa yg mereka buat...perasaan diri sebenar kau susah untuk maaf kan org yg telah sakitkn kau,right?! jahat betul kau evil! angel jom pekenaa kopi ais kaw puya! HOHOHOHO! tamat!

No comments:

Post a Comment